Boho Fairytale

Iza brenda Boho Fairytale krije se vedra Marijana iz Zagreba. Zahvaljujući svojim radovima objavljenim na društvenim mrežama postala je poznata u cijelom svijetu.

Za sebe kaže da je oduvijek bila umjetnički tip,stoga je kratko radila u struci i potpuno se posvetila  onome što najviše voli. Prvo je počela izrađivati narukvice koje su posebne po tome što su heklane i mogu u sebi sadržavati što god poželi, od perlica, kristala do raznih šarenih detalja.

Uskoro je krenula izrađivati torbe macrame tehnikom, te se okušala u dizajniranju sandala. Samim time počela je i njezina  boho priča.

Prve sandale napravila je za sebe i objavila ih na društvenim mrežama. Iznenadila se brojnim pozitivnim reakcijama.

U vrlo kratkom vremenu njezin bajkoviti stil prepoznale su žene iz cijelog svijeta.

Boho stil sviđa joj se još iz srednje škole , od kada je slušala rock 60-ih, hard rock, tada se nosio takav otkačeni stil.

Sve izrađuje ručno. Ne postoje dva para posve jednakih sandala, mogu biti slične ali će neki sitni detalj na njima brižno promjeniti.  Za izradu samo jednog para Marijani su potrebni sati i sati sjedenja za stolom – nizanja, šivanja, bojenja; što itekako veseli njezinu djecu – Ledu ,Franku i Noela .