Boho Fairytale

Marijana stoji iza brenda Boho Fairytale. Živi u Zagrebu.  Zahvaljujući svojim radovima objavljenim na društvenim mrežama postala je poznata u cijelom svijetu.

Za sebe kaže da je oduvijek bila umjetnički tip. Stoga je kratko radila u struci i potpuno se posvetila  onome što najviše voli. Počela se baviti izradom nakita. Prvo je počela izrađivati narukvice koje su posebne po tome što su heklane i mogu u sebi sadržavati što god poželi, od perlica, kristala do raznih detalja.

No nije stala samo na narukvicama. Počela je izrađivati i ogrlice , torbe i sandale. Samim time počela je i njezina dizajnerska boho priča.

Sandale je počela nedavno izrađivati jer su se njoj svidjele sandale s pomponima i resicama i htjela ih je izraditi za sebe. Iznenadila se kada je shvatila da su se svidjele i drugima, pa je počela izrađivati personalizirane sandale .

U vrlo kratkom vremenu njezin bajkoviti boho stil prepoznale su žene iz cijelog svijeta.

Boho stil sviđa joj se još iz srednje škole , od kada je slušala takvu vrstu muzike – rock 60-ih, hard rock, tada se nosio takav otkačeni stil.

Sve izrađuje ručno. Ne postoje dva para posve jednakih sandala, mogu biti slične ali će neki sitni detalj na njima promjeniti.  Za izradu samo jednog para Marijani su potrebni sati i sati sjedenja za stolom – nizanja, šivanja, bojenja; što itekako veseli njezinu djecu – Ledu ,Franku i Noela .