CIK CAK

Ružica, koju svi zovu Seka, pa možete i vi, kreira, kroji i šiva pod brendom CikCak. Živi u Zagrebu.

Sve je počelo kada joj je majka (bilo je to jaaaaako davno) donjela s puta unikatnu krpenu lutku od koje se nije razdvaja cijelo djetinjstvo. Voljela ju je, pazila i sama dječijim škarama krojila i od ostataka tkanine izrađivala odjeću. Kasnije je kroz godine uočila da su krpene igračke djeci milije od onih izrađenih od krutih materijala i zato je svom sinu izrađivala igračke koje su bile drugačije od drugih.

A onda je za rođenja, rođendane, krstitke i druge prigode djeci svojih prijatelja izrađivala igračke, personilizirane jastučiće, dekice i ostale sitnice i tako pomalo ulazila u šareni dječiji svijet.

I danas živi u šarenom  svijetu tkanina izrađujući predmete za djecu, uglavnom od prirodnih materijala čistog pamuka, koristi i baby pail, sherpa, fleece, filc i dr.

Gotovo svi predmeti su unikatni, neki po želji personalizirani, od kojih su najčešće dekice za krevetiće, jastuci, razne igračke, slikovnice i korisne sitnice. S onima koji traže njene radove voli se dogovarati  tako da im da mogućnost sudjelovanja u odabiru boja, motiva i prihvaća sve sugestije i ideje, a ona napravi najbolje što može.

Najviše je veseli kad vidi osmjeh i radost na dječijim licima kad ugledaju njene radove i mnoge pozitivne poruke od onih koji su dobili na dar neki njen rad. Tako mnoge odavno izrađene stvari  već danas  odrasla djeca ili roditelji čuvaju kao trajnu uspomenu na djetinjstvo.

U pripremi joj je kolekcija odjevnih predmeta za žene pod nazivom „LaRushka“  koju će vam ovdje uskoro predstaviti.

Kaže da je za nju kreativno stvaranje prava meditacija i želi da se i vi veselite i uživate u njenim radovima jednako toliko koliko je i ona uživala dok ih je stvarala.