Clay Things - by Anđela Bračun

Clay Things

by Anđela Bračun

Završila je školu za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću smjer- industrijski dizajn.

Ljubav prema umjetnosti i kreativnosti prati ju od djetinjstva. Otkad zna za sebe, oduvijek je voljela crtati, slikati, izrađivati nešto novo, oslikavati zidove… Uvijek bi imala drugačije ideje od ostalih, doživljavala bi stvari i izražavala se na neki svoj neuobičajen način.

Voli se opuštati uz eksperimentiranje i propitivanje granica same umjetnosti. Za nju je ona nešto posebno, misteriozno te pomalo zastrašujuće i gotovo je nemoguće reći da je svatko razumije.

Shvatila je da joj crtanje ide i da sav talent koji je naslijedila treba iskoristiti u budućnosti. Nedavno se počela baviti ručnom izradom unikatnog nakita od polimerne gline, posebno naušnica, privjesaka i lančića.

Aaaaa što ju pokreće? Beskrajna ljubav! – jedina istina na ovome svijetu… te je tako glavni materijal svakog njenog proizvoda – ljubav.

U svaku svoju kreaciju, tj. njihovu izradu, ulaže mnogo ljubavi, volje, strpljenja i pažnje.

Inspiraciju pronalazi svugdje oko sebe; ljudima, kulturi, običajima, te nastoji to sve pretočiti u moderno dizajniran nakit. Svaki komad nakita, poseban je na svoj način te se može izraditi sličan.

Kada uronite u svijet izrade nakita od polimerne gline, budite sigurni da nećete tako lako izaći iz njega. Raditi s polimernom glinom poseban je izazov, kao i s glinom i sličnim materijalima potrebno je mnogo strasti i strpljenja.

Polimerna glina Anđeli daje dovoljno slobode, da izmišlja i razrađuje nove oblike, boje i uzorke. Ideje dolaze i prolaze kroz glavu jedna za drugom.

Anđela bi za sebe rekla da je kreativka u duši s mnogo, mnogoooo strpljenja. Ljudi iz dana u dan primjećuju njen rad, što joj mnogo znači i daje dodatni poticaj za stvaranje novih kreacija.

Velika je zaljubljenica u prirodu, putovanja, hranu, životinje, sport i astronomiju. Na kraju krajeva, duboko vjeruje da granice ne postoje, stoga je njen moto; Radi ono što voliš i voli ono što radiš.