Happy Hands

Happy Hands

Happy Hands

by Suzana Sikra

Suzygurumi brand je koji opisuje veselu kreativku Suzanu iz Osijeka. Ona voli svoju obitelj, prijatelje, zabavu i puno se smije. Uz to sve veliki je kreativac, a slobodno vrijeme poslije posla odlučila je iskoristiti kreativno- štrikanjem.

Manjak kreativnosti uvijek joj je bio strani pojam. Suzana je osoba koja svojim vještim rukama pravi čaroliju.

Ljubav prema štrikanju otkrila je još od malih nogu. Prvi puta njene su vješte ruke naštrikale haljinicu za lutku.

Tada se rodila ljubav. Sve lutke njene kolekcije imale su drugačiju, Suzaninih ruku napravljenu haljinicu.

Počela je otkrivati razno razne konce, igle i tehnike, što heklanja, što štrikanja.

Kreativnost se razvijala, a slobodno vrijeme poslije posla urodilo je plodom. Počela je stvarati kreacije za sebe, za mamu, sestru, djecu, prijatelje.

Poslije niza godina stvaranja kroz konce, haljinice, džempere i druge stvari Suzana je odlučila svoju kreativnost podijeliti s ostatkom svijeta.

Sada kod nje točnije njenog branda Happy Hands možete naći nešto za sebe, svoju djecu, muža, sestru, prijateljicu i da, niti vaš kućni ljubimac neće ostati bez Suzanine kreacije.

Happy hands brand je kod kojeg možete naći najtoplije zimske kape i šalove svih boja i nijansi, a vaši kućni ljubimci biti će također spremni za zimu jer sretne ruke stvaraju najslađa i najtoplija odjelca za pse.

Ne brinite se, nije Suzana tu samo preko zime. Kada dođu topliji dani ona štrika torbe i ruksake za svaki dan i za sve dobne uzraste. Na sve vaše želje je spremna, a Happy hands se vesele novom poslu!

Suzana se nada da će naići na pozitivne reakcije i da ćete kroz njena djela i vi otkriti svijet mašte i kreativnosti. Uživajte u njenoj čaroliji kao što to radi i ona sama!