LOVE, EKO

Iza brenda LOVE,EKO stoje dvije djevojke Adrijana Herkvi & Nikolina Letina, samouke u šivanju i krojenju, povezene petogodišnjom ljubavi prema zajedničkom kreiranju, novim idejama, putovanjima, prirodi i jogi.

Zapravo cijela priča i kreće od joge, Nikolina je uz svoje primarno zanimanje prvostupnice sestrinstva još i certificirana instruktorica Yoge i Pilatesa koja vodi svojevrsni instagram yoga blog.

Objavljujući razne poze iz joge fotkane na raznim lokacijama otkrivenim kroz putovanja, prostirke za yogu se lako zaprljaju a teško peru.

Tu u priču dolazi prva torba za prostirku za jogu, planirana duže vrijeme.  Nikolina je imala ideju a Adrijana, kreativka koja okom vidi a rukama napravi je odlučila to i realizirati.

Nakon što je torba ispala bolje od očekivanog i služila je svrsi odlučile smo je poslikati i ponuditi ljudima iz „joga svijeta“ putem Instagrama.

Prve torbe nastale su nekoliko dana prije planiranog putovanja kroz Istru, gdje su nastale i prve fotke proizvoda, kako se doista trudimo živjeti u skladu sa prirodom poštujući Zero Waste politiku.

Odlučile su da će torbe biti šivane od 100% prirodnih bio-razgradivih materijala (lan i pamuk), etikete printati i fiksirati same, koristeći prirodni fiksator- ocat

Svaka torba je u biti po nekom detalju barem drugačija od prethodne, kao i osoba kojoj je namijenjena.

Posebnost svake torbe je i u tome što nije šivana prema kroju, imamo određene dimenzije ali ne i kroj.

Nakon torbi za mat prijatelji su se počeli raspitivati za ruksake, manje torbice i vrećice a sve drugo je nekako došlo spontano uzimajući u obzir praktičnost proizvoda u svakodnevnom životu.

U ponudi trenutno imamo Yoga Mat torbe, ruksake za male i velike, toaletne torbice, putne setove koji se satoje od pamučnih vrećica za rublje, vrećica za četkice za zube i male toaletne torbice.

Osim toga nudimo i setove šoping vrećica te cekere. Velike savjetnice u našem projektu su naše prijateljice koje brižno testiraju torbe i pomažu sa svojim savjetima.

Ime brenda nastalo je nakon što smo pogledale film Love, Rosie čija glavna junakinja na kraju filma uspije realizirati svoj san o pokretanju vlastitog hotela što nam je pružilo motivaciju da se i same upustimo u realizaciju svoje ideje.

Eko proizvodi dobri su za čovjeka kao i za prirodu, stoga je LOVE,EKO poruka koju želimo poručiti ljudima sa svojim proizvodima.