magicland

MagicLand

MagicLand

Monika će za sebe uvijek reći da je jedno veliko dijete koje se veseli malim stvarima i nastoji uživati u svakom trenutku.

Njezina ljubav su Rock’n’Roll i šljokice koje ponekad spaja na naizgled nespojive načine. Gdje god može ubaci koji pompon ili resice. Vjeruje da granice ne postoje, osim onih u našoj glavi i da izvan zadanih i očekivanih okvira nastaje prava čarolija.

Heklanje je za nju meditacija, a kreiranje i dekoriranje sandala prava mala dizajnerska umjetnost. Raznovrstan nakit nastaje tu negdje između, kad se stope inspiracija i boje koje obožava.

Iako je do prije dvije godine živjela u uvjerenju da nije kreativna, jedna spontana narukvica napravljena kao poklon budućoj šogorici bila je prva naznaka da tu ipak ima nešto. Narukvica po narukvica i nastao je MagicLand.

Zemlja čarolije jer spajanjem nekad nespojivih elemenata zaista može nastati nešto magično. Zapravo, zar ne nastane uvijek kad slijediš svoje snove, slušaš svoju intuiciju i maksimalno uživaš u onome što radiš?

Iako je Monikina prva ljubav i velika strast njen  posao u kojem putem pravilne prehrane pomaže ljudima da ostvare željene rezultate, stvaranje i kreiranje je osobito veseli i ispunjava u toj mjeri da će za vas ako je potrebno i moguće vaš proizvod završiti isti dan kada je naručen. Najdraži trenuci u ovom poslu su joj, osim stvaranja nečeg novog, povratne informacije zadovoljnih, oduševljenih kupaca.

Monika ima troje djece koje smatra najvećim blagoslovom u životu. Iako nijednom nije mama. Jedan je 18 godina mlađi brat, a drugo dvoje su suprugova djeca iz prvog braka. Smatra ih svojim najvećim učiteljima i najvećim izvorom sreće. Život priređuje razna iznenađenja, ali mi smo ti koji ih onda možemo pretvoriti u predivne čarobne priče. To je još jedan razlog zašto je riječ Magic morala imati mjesto u nazivu njezinog brenda.

MagicLand, tamo gdje se spajaju Rock’n’Roll, resice, pomponi i šljokice. I stvaraju čaroliju.