MU Kreativa

by: Ivana Miklec

Ivana Miklec je jedna vrlo draga djevojka iz Zagreba. Dječja je animatorica i teta čuvalica koja voli kvalitetno provoditi svoje vrijeme.

U svome kreativnom stvaralaštvu našla se sasvim slučajno.

Bilo je to davno, jednog dosadnog ljetnog dana kada je čisteći kuću naišla na kutiju punu salveta koje je još njezina mama skupljala dok je bila mala.

Prije je čula za tehniku decoupagiranja, no tada ju nije previše interesirala.

Kada je krenula u istraživanje te tehnike shvatila je da je baš simpatičan dodatak na kuglicama,okvirima i manjim predmetima.

Vrlo brzo je savladala tehniku decoupagiranja na kredencima, ladičarima, kuhinjama ali ju je nekako drvo najviše privlačilo.

Pošto često boravi u dječjem svijetu, počela je izrađivati kartonske torte i pinjate, pa tako u svojoj arhivi broji razne Minione, jednooka čudovišta, sove, ma sve što vam srce poželi.

U zadnje vrijeme izrađuje dreamcatchere raznih veličina i boja,s puno detalja i prekrasnog perja koji služe kao dekoracija u domu a kao predmet imaju spiritualno značenje.

Ivana je nemirnog duha i stalno nešto “kuha”.

Ideje same dolaze, a najdraže joj je kad joj netko kaže: “Napravi nešto po svom”, pa bude ugodno iznenađen kada vidi finalni proizvod.

To ju baš veseli i daje dodatnu motivaciju jer uživa stvarati.