Mi smo mali, ali smo veliki, odnosno, hoćemo reći, nismo više mali, ali smo dosta veliki da ne budemo mali.

o nama - handmade
Ivan Noa Creative Design crew
Kontak

vl. Bojan Orešić
Ivan Noa Creative Design j.d.o.o.
Hrvatskog Proljeća 40
10040 Zagreb – Dubrava

mob: 091 112 666 3
email: info@handmade.com.hr

Pozdrav, Šapa… 🙂

Mi smo Ivan Noa Creative Design, otkačeni duo koji voli kreativan rad i podržava kreativce u njihovom stvaralaštvu.

Handmade smo osmislili iz ljubavi prema stvaranju i zajedništvu.

Tvrtka Ivan Noa Creative Design j.d.o.o. osnovana je u travnju 2018. godine inicijativom članova Udruge Mladih Umjetnika “UM”.

Uspješno se prezentiramo po sajmovima u Hrvatskoj gdje ostvarujemo odlične rezultate te stječemo brojna poznanstva sa inovativnim ljudima.

I sami smo sudjelovali u organizaciji manjih sajmova i izložbi, no krajnja ideja i cilj je predstaviti kreativan rad na višoj kulturnoj razini.

Kreatori smo platforme handmade.com.hr preko koje trenutno zastupamo više od 30 hrvatskih brendova, a svakim danom brojka se povečava.

Cilj naše tvrtke je promocija izvornog hrvatskog proizvoda kroz platformu handmade.com.hr koji čine vrijedne ruke naših suradnika.

U Hrvatskoj nedostaje podrška koja bi omogućila prodaju kreativcima koji nemaju tvrtke da se istaknu sa svojim proizvodima.

Ujedno ovom inicijativom podižemo svijest društva ukazujući im da je proizvod napravljen rukama pun ljubavi i pozitivne energije te da njegovom kupnjom podržavaju domaćeg proizvođača.

 

Bili smo “mali” a sada postajemo “veliki”

 

22. srpnja 2018. u suradnji sa Udrugom Mladih Umjetnika “UM” organizirali smo sajam u Art Parku pod nazivom “KUSZ” ( Kreativci u Srcu Zagreba) koji je zabilježio veću posjećenost nego što parametri na društvenim mrežama govore.

U posljednjih godinu dana održavalo se malo sajmova i festivala takve tematike, stoga smo sami krenuli u istraživanje lokacija idealnih za održavanje sajmova i izložbi.

Jednu od prvih prodajnih izložba pod nazivom HANDMADE Crafts Pop Up Exhibition uspjeli smo organizirati u suradnji s kreativnim timom iz Radione 69 u Ilici 69.

2018 i 2019 .godine održavali smo „Sajam Rukotvorina“ u Indijskom Kulturnom Centru gdje su naši izlagači prezentirali svoje radove javnosti.

Postali su zapaženiji zbog odličnog odaziva posjetitelja, podrške elektroničkih medija poput “Time Out” portala, “Kupujmo Hrvatsko” društvene organizacije i “Sensa” magazina.

 

Posjetitelji su prisustvovali na brojnim likovnim i edukativnim radionicama u sklopu sajmova.

 

16 i 17.03.2019. sudjelovali smo na Konferenciji i sajmu za roditelje u Westin hotelu nakon kojeg su nas prepoznali utjecajni mediji – HRT (DOBAR DAN HRVATSKA) i SHE.hr.

Nakon skupljenog iskustva u izlaganju na različitim sajmovima diljem Hrvatske te u samoj organizaciji istih, rasli smo kao zajednica i ono najvažnije, slušali potrebe suradnika i izlagača.

Veselimo se što će kroz portal HANDMADE.COM.HR svijetu biti prikazan sav trud uložen u divne radove naših izlagača, te ih promovirati kao vrijednost Hrvatskog ručnog rada.

Moći ćete ih upoznati kroz priče koje ćemo svakodnevno dijeliti s vama na našem blogu.

Ukoliko želite postati dio naše priče, slobodno nam se javite.