Mi smo mali, ali smo veliki, odnosno, hoćemo reći, nismo više mali, ali smo dosta veliki da ne budemo mali.

Pozdrav, Šapa… 🙂

Mi smo Udruga Mladih Umjetnika “UM”, otkačena zajednica koji voli kreativan rad i podržava kreativce u njihovom stvaralaštvu.

Handmade smo osmislili iz ljubavi prema stvaranju i zajedništvu.

Udruga Mladih Umjetnika UM, skraćenog imena U.M.U. UM, osnovana je u rujnu 2014 god.

Uspješno se prezentiramo po sajmovima u Hrvatskoj gdje ostvarujemo odlične rezultate te stječemo brojna poznanstva sa inovativnim ljudima.

I sami smo sudjelovali u organizaciji manjih sajmova i izložbi, no krajnja ideja i cilj je predstaviti kreativan rad na višoj kulturnoj razini.

o nama - handmade
Udruga Mladih Umjetnika UM

Kreatori smo platforme handmade.com.hr preko koje trenutno zastupamo 10 hrvatskih brendova, a svakim danom brojka se povećava.

Cilj Udruge je promocija izvornog hrvatskog proizvoda kroz platformu handmade.com.hr koji čine vrijedne ruke naših članova.
Projekt Handmade smo pokrenuli iz ljubavi prema stvaranju i zajedništvu.

Činjenica je da u Hrvatskoj nedostaje podrška ili platforma koja bi omogućila kreativnim dušama da se istaknu, stoga je ovaj projekt više nego potreban za razvoj i promociju ručnog rada.
Ujedno ovom inicijativom podižemo svijest društva ukazujući im da je proizvod napravljen rukama pun ljubavi i pozitivne energije te da njegovom kupnjom podržavaju obitelj a ne korporaciju.

Posjetite nas na društvenim mrežama

POZDRAV! ŠAPA 🖐

Kreativna si duša?
Izrađuješ prekrasnoće srcem koje želiš pokazati, a ne znaš kako?
Rješenje je u 2 koraka 😉
❤️ HANDMADE.COM.HR ❤️ Pridruži nam se.

PREUZMI INICIJATIVU!