O NAMA

Pozdrav ekipa!
Mi smo Bojan i Petra

Naša Udruga Mladih Umjetnika “UM”, živopisna je zajednica maštovitih umova koji, upravo poput nas, žive za kreativan rad.

Iz ljubavi prema stvaranju, povezivanju i podržavanju inspirativnih duša, udrugu smo  osnovali 2014. godine.

Od njezinog osnutka bavili smo se isključivo altruističnim pristupom prema našim pridruženim članovima, kojima smo marljivo pomagali u plasmanu na tržište.

Tako je nastala i naša platforma Handmade, koja zahvaljujući značajnom porastu sve konkretnijih upita i zahtijeva od strane naših dizajnerskih brendova, od početka 2022. godine starta s  cjelovitijom podrškom u pružanju profesionalnih usluga.

Zašto?

Znamo do koje je mjere kreativcu važna posvemašnja sloboda da bi se doista i mogao opušteno i bezbrižnio posvetiti isključivo onome što doista voli raditi, i zbog čega mu je mjesto kod nas.

Znamo da kreativac najčešće ne voli Ili nema vremena razmišljati o računima, promidžbi, prodaji i sličnim stvarima.

Znamo i razumijemo

Osluškujući potrebe kreatora brojnih hrvatskih brendova, shvatili smo do koje je mjere jednom dizajnu posvećenom umu  zapravo teško iskomunicirati svoju tržišnu vrijednost.

To znači da od 2022. godine više ne djelujemo isključivo kao moralna potpora, već i konkretna advert, content, copywriting, business storytelling pa i selling community koja se u svakom trenutku aktivno posvećuje svojim članovima na svim  područjima iznimno važnima za cjeloviti rast, razvoj i uspjeh

Zahvaljujući našem novom pristupu, handmade  kreativac može opušteno misliti isključivo na dizajn svog proizvoda.

O svemu ostalom brinemo mi.

Kako?

Komunikacija s tržištem iznimno je važna stavka u svakom uspješnom poslovanju. Umjetnik sa svijetom komunicira svojim djelom i to je dovoljno za divljenje, međutim ne i za samu prodaju.

Ako se umjetnik, pored svog kreativnog rada bavi i računovodstvom, narudžbama, pisanjem mailova i pisama te objavom sadržaja za svoje društvene mreže, on više nema vremena za umjetničko stvaranje ili mu je ono ometeno nizom distraktivnih radnji.

Handmade.com.hr više nije samo samo prozorčić u web shopu, već svim svojim stalnim ili povremenim članovima, oviso i neovisno o izboru paketa, pruža i usluge

  • Pisanja kreativnih poslovnih ponuda
  • Pisanja newslettera
  • Pisanja prodajnih priča o brendu
  • Pisanja sadržaja za društvene mreže
  • Aktivnog ažuriranje ponude na našoj stranici i društvenim mrežama

Aktivnog traženja kupaca i prodaje dizajnerskih artikala

Naš zadatak

Usmjeriti kolektivnu svijest ljudi prema vrijednostima ručnog rada, a samim time i pronalaska, oživljavanja i pokretanja stvarne svrhe svakoga od nas, jer istinski vjerujemo da su upravo zdrava kreativnost, inovativnost, maštovitost, ideja  i inspiracija ono što pokreće svijet prema dobrom, održivom pravcu.

Tvoj je zadatak

Odabrati jedan od naših brižno složenih pristupnih paketa, koje ćeš pronaći pod naslovom PRIDRUŽI SE NAŠEM TIMU  i radovati se rezultatima.

Bojan Orešić

Znatiželjni putnik. Suprug i otac. Slobodoumni umjetnik, nadrealist. Ne odustaje od ostvarenja svojih ciljeva.

Ne pristaje na manje od originalnosti, jedinstvenosti i autentičnog bivanja na zemlji.

Voli pronaći čovjeka među ljudima  i jestivu gljivu u obližnjoj šumi. Oduševljen kreativnim dušama oko sebe, kojima se kao cjelovita podrška stavio na raspolaganje.   

Petra Orešić

Kreativka u duši. Supruga i majka. Slikarica amaterka.

Trenutno potpuno zadivljena seoskim životom. Smog, vrevu i teško održiv ritam velegrada, zamijenila je životom u čistoj prirodi.

Uz iskreno divljenje dizajnerima s kojima svakodnevno surađuje, zaljubila se, neplanski, i u vrtlarstvo.  

Ne misli pokrenuti OPG, ali danonoćno svesrdno djeluje na postavljaju handmade platforme koja će pomoći dizajnerima da s više lakoće i jednostavnosti ubiru plodove svog kreativnog rada.

Zaprati nas

Kontaktiraj nas

[njwa_button id=”13450″]

Odmah postani član našeg kreativnog tima