OH MY ART

by Nina

Iza naziva „Oh my Art! by Nina“ krije se kreativka Nina Koceić, novinar, fotograf, zaljubljenik u prirodu, cvijeće, životinje, trčanje, ekstremne sportove i svojeg psa Ziggya.

Otkad zna za sebe oduvijek je imala umjetničku i kreativnu crtu.

Od malena roditelji su nju, sestru i brata vodili na razne umjetničke radionice, glazbene i plesne škole, te poticali kreativnost u samostalnom izrađivanju poklona i prigodnih čestitki za rođendane, Božiće, Uskrse.

Najdraži joj je predmet u školi bio, naravno, likovni.

Za vrijeme studija Novinarstva rodila se ljubav prema fotografiji koja je okrunjena tečajem i diplomom modnog fotografa.

Oduvijek su je impresionirali pejzaži, mikro svijet kukaca, cvijeća i životinja pa je često fotografije pretakala u magnete i privjeske i na taj način pokušala drugima predočiti ljepotu viđenog.

Tijekom vremena, eksperimentirala je s raznim materijalima i tehnikama pri izradi prigodnih ukrasa i nakita. To su bili glina, filc, kolaž, sušeno voće, šišarke, orašasti plodovi, stiropor, plastika, drvo, epoxy smola….

„Avantura“ s nakitom od gume započela je pred Božić 2018. kada je dobila ideju napraviti poklone za ukućane i prijateljice u malo drugačijem, otkačenom industrijskom stilu.

Spajanjem gume od zračnica bicikla s maticama, šajbicama, kukicama, vodoinstalaterskim i električarskim gumicama, cjevčicama, šarenim koncima, drvenim kuglicama, metalnim privjescima i lancima nastao je brand „Oh my Art! by Nina“.