Out Of The Box

by: Đurđica Iviček

Out of the box priča je nastala u kaosu i mixu najljepših trenutaka majčinstva i očajnih trenutaka bez izvora prihoda, jer se jedna od onih ružnih priča dogodila i meni. Dobila sam otkaz nakon isteka porodiljnog dopusta.

No nakon dosta dugog gledanja u zatvorena vrata, odlučila sam sama stvoriti svoj posao. Danas sam tako zahvalna na tom otkazu koji sam dobila.

Željela sam narukvice iz rodilišta čuvati na posebnom mjestu, izvući ih iz ormara i čuvati na lijepom mjestu u svom domu tako da ih češće mogu pogledati i sjetiti se divnih trenutaka.

Prvo sam sa svojom bebicom otišla do kvartovske staklarske radionice i zamolila staklara da mi uokviri narukvice u jedan okvir,a podatke o djetetu na drugi okvir. Čudno me gledao i nije bio niti malo impresioniran.

Moja ideja se ispostavila kompliciranijim nego što smo pretpostavili, jer narukvice se nisu mogle lako postaviti u okvir.

U mojoj šašavoj glavi tada se rodila ideja o jedinstvenom proizvodu koji bi sve te lijepe uspomene “držao” na jednom mjestu.

Sve ostalo je, kako ljudi vole reći – povijest.

Radi se o neodoljivim kutijicama za pohranjivanje narukvica koje su personalizirane za svako dijete. Sve što trebate je poslati podatke od djeteta, a narukvice sami umetnete na za to predviđeno mjesto. To je prvi proizvod ove male tvornice van okvira.

Kasnije je krenuo i drugi proizvod – Tooth Fairy Box za čuvanje prvog mliječnog zuba.

Kako je moje dijete raslo, ideje su krenule u drugim smjerovima, tako da danas osim ukrasnih okvira za čuvanje uspomena izrađujem cekere sa raznoraznim simpatičnim tekstovima i slikama iz majčinstva, a tu je i plakat sa prvim riječima.

Veselim se svom putovanju, a tko zna u kojem će me smjeru još odvesti.