Harmonija Duše – Vilinska Ogrlica

172.50kn

Srebrom istkana ručno rađena ogrlica, prekrasnog imena i značenja.

Materijali:

  • srebrna žica
  • poludrago kamenje – hovlit, lapis lazuli
  • tamno plava vrpca od tila

1 na zalihi

Vilinske Ogrlice by Goga
Kategorije: , Brend:
 

Opis

Harmonija Duše

Harmonija Duše – Srebrom istkana ručno rađena ogrlica, prekrasnog imena i značenja. Harmoničnost ove ogrlice leži u dva vrlo jaka kristala koji se uklapaju u modru kompoziciju vrpce od tila u istoj boji kao dva prijatelja, srodne duše. Izražava kreativnost i uči nas da je sve oko nas dio nas, te da Harmonija Duše dolazi s svjesnošću o sebi i svemiru koji nas okružuje kao jednom organizmu.

Howlit – uravnotežava psihu i smiruje temperament. Vjeruje se da howlit smanjuje pretjeranu kritičnost, sebičnost, ublažava napetost, patnju i grubost. Smiruje um i povećava koncentraciju. Potiče finoću i taktičnost u ponašanju prema drugim osobama. Pojačava duhovnu i materijalnu kreativnost.

Lapis Lazuli -vjeruje se da je kamen prijateljstva, mudrosti i ljubavi ili „Kraljevski kamen“. Meditativno nas uči da su ljubav, nesmrtnost i Bog nerazdvojni pojmovi. Njegova kraljevsko plava boja predstavlja duhovnu dubinu i apsolutno svijetlo unutarnje harmonije. Boje komadića pirita daju mu sliku noćnog zvijzdanog neba. Našoj duši otvara beskonačnost vječnog svemira i pomaže nam protumačit njegovo značenje i tajne. Kaže se da kad sa lapisom zaspite onda u vama probuđuje izvanzemaljske snove.

Produbljuje povjerenje kako u vlastite sposobnosti tako i snagu Više Sile. Prepoznaje signale koje dobivamo tijekom našeg životnog puta i usmjerava nas. Položen na čakru čela daje snažne vibracije sve do dna duše gdje se nalazi spoznaja vječite istine i života. Njegova modra boja ima sposobnost probijat sve barijere. Komadići pirita u njemu pomažu tako da ublažavaju bezrazložni strah i nesigurnost. Kad je položen na čakru grla onda svijetli tonovi lapisa otklanjaju emotivne i tjelesne blokade koje utječu na izgovor i čistoću glasa. Ogrlica od lapisa štiti od negativnih ozonskih zračenja. U braku donosi prijateljstvo i tako ojačava ljubav i vjernost.

Materijali:

  • srebrna žica
  • poludrago kamenje – hovlit, lapis lazuli
  • tamno plava vrpca od tila

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Harmonija Duše – Vilinska Ogrlica”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *