Kaya – Vilinska Ogrlica

172.50kn

Prekrasna ogrlica pletena tankom srebrnom žicom na zlatnom elementu, glamur upotpunjen srebrnim lancem i poludragim kamenom Ametistom koji zrači čistoćom duše.

Materijali:

  • tanka srebrna žica na srebrnom i zlatnom elementu
  • srebrni lanac
  • poludragi  kamen -ametist
  • ljubičasta vrpca od tila

1 na zalihi

Vilinske Ogrlice by Goga
Kategorije: , Brend:
 

Opis

Kaya – Vilinska Ogrlica

Kaya – Vilinska Ogrlica – Prekrasna ogrlica pletena tankom srebrnom žicom na zlatnom elementu, glamur upotpunjen srebrnim lancem i poludragim kamenom Ametistom koji zrači čistoćom duše. Ogrlica je zaokružena ljubičastom vrpcom od tila.

Materijali:

  • tanka srebrna žica na srebrnom i zlatnom elementu
  • srebrni lanac
  • poludragi  kamen -ametist
  • ljubičasta vrpca od tila

Ametist je u prvom redu kamen duhovne čistoće, mudrosti, meditacije ili “biskupov kamen”. Simbol je promjene, otvara mnoge tajne života, pomaže nam shvatiti značenje snova i vizija, obogaćuje naš pogled u budućnost. Omogućava nam prilaz do drugih dimenzija svijesti i pomaže nam obraditi i uravnotežiti unutarnja događanja i previranja.

Smatra se da je Ametist kamen most između Zemlje i Neba, između duha i duše. On je kamen pročišćavanja, koji u nama probuđuje odlučnost odbacivanja starih navika koje nas koče u duhovnom i duševnom razvoju. Podržava stvaranje novih ideja i dodaje im motivaciju za razvoj.

Učinkovito ublažava strah, razjarenost, harmonički ujedinjuje različite energije, crveno i plavo, harmonizira ljubavni život u vezi između muškarca i žene. Vjeruje se da pomaže u komunikaciji s anđelima i razvija telepatiju. Odličan je kristal za meditaciju, te nam pomaže spoznati svoju sudbinu. Otklanja strahove i nemire te nam dodaje miran i bezbrižan san.

Razvija osjećaj sreće i tako olakšava bol žalosti. Koristi se i kao zaštita prilikom putovanja.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Kaya – Vilinska Ogrlica”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *