Old Memories – Ogrlica

241.50kn

Ogrlica napravljena od drvata Abonosa zalivenog u epoxy smolu. Tu su još i sjemenka eukaliptusa  (lat. Eucalyptus), sjemenka rudrakshe (lat.Elaeocarpus ganitrus) i dvije drvene perle. Drvo je polirano mješavinom pčelinjeg voska, lanenog ulja  i etričnog ulja patchoulia.

Dužina ogrlice je podesiva.

1 na zalihi


DiM WoodArt
Kategorije: , Brend:
 

Opis

Old Memories

Old Memories – Ogrlica napravljena od drvata Abonosa zalivenog u epoxy smolu. Tu su još i sjemenka eukaliptusa  (lat. Eucalyptus), sjemenka rudrakshe (lat.Elaeocarpus ganitrus) i dvije drvene perle. Drvo je polirano mješavinom pčelinjeg voska, lanenog ulja  i etričnog ulja patchoulia.

Dužina ogrlice je podesiva.

Zrno rudrakše ima jako pozitivno djelovanje na tijelo, um i duh osobe koja ga nosi. Budi osjećaj sreće i zadovoljstva, smiruje um, poboljšava koncentraciju i pamćenje. Dobro djeluje protiv strahova.

Abonos – je drvo Hrasta lužnjaka koje je nekoliko tisuća godina sazrijevao u mulju rijeka bez prisustva zraka mijenjajući svoja svojstva. Promjene se dešavaju pod utjecajem minerala u vodi, čineći da drvo postupno mijenja svoju boju od svijetle do bakreno smeđe i crne. Potpuno crno drvo je staro oko 7-8 tisuća godina. Osim same boje, drvo mijenja i svoju tvrdoću, tako da ima do 40% veću tvrdoću nego što je imalo prije preobrazbe u Abonos.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Old Memories – Ogrlica”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *