Vilinska Ogrlica – Tigrovo Oko

185.00kn

Materijali:

  • Srebrna žica
  • poludragi kamen- tigrovo oko
  • zlatna vrpca od tila

1 na zalihi

Vilinske Ogrlice by Goga
Kategorije: , Brend:
 

Opis

tigrovo oko ogrlicaVilinska ogrlica – Tigrovo Oko

Odiše snagom i moći veličanstvenog tigra.
Pletena je srebrnom žicom u kombinaciji sa poludragim kamenom Tigrovo oko koji se uklapa u simfoniju boja zlatne vrpce od tila.

Tigrovo Oko – 

Koristi kao zaštita male djece od zlih misli, negativnih sila i duhova. Općenito je njegov utjecaj snažan jer ima moć objediniti duh i tijelo. Tako na fizičkoj razini, ovaj kristal koristi za poboljšanje vida, reproduktivnog sustava, kosti i probave. Pomaže kod bolova u kralježnici, migrena i grčeva. Također je učinkovit kod tahikardije i svih problema vezanih za srce. No važno je napomenuti da ga nikada ne bismo smjeli nositi sedam uzastopnih dana ili na goloj koži!

Na emocionalnoj razini, tigrovo oko nam pruža bolji uvid o našoj okolini te nas čuva od pogrešnih ljudi i odluka. Uravnotežuje yin i yang energiju te nas puni novom, pozitivnom energijom uklanjajući depresiju, tjeskobu i stres. Aktivira sposobnost razmišljanja i koncentracije pa ga se preporuča držati prilikom učenja, ispita, vozačkog ispita te sličnih aktivnosti koji zahtjevaju puno koncentracije i pozornosti.

Također podiže samopouzdanje, odlučnost te donosi sreću i materijalno blagostanje. Pomaže ukloniti preveliku samokritičnost i vlastito podcjenjivanje čime se budi unutarnja kreativnost i skriveni talent u osobi. Sve pozitivno izranja na površinu kako sve blokade polako nestaju. Odličan je pomagač kod meditacije jer opušta i smiruje živčani sustav. Za one sklone porocima, tigrovo oko smanjuje želju za nezdravom hranom, alkoholom, cigaretama i sličnim stimulansima.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Vilinska Ogrlica – Tigrovo Oko”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *