Vilinska Ogrlica – Zeleni Malahit

185.00kn

Materijali:

  • Srebrna žica
  • poludragi kamen – malahit
  • bojane zelene školjke
  • vrpca – zeleno bijeli šal

1 na zalihi

Vilinske Ogrlice by Goga
Kategorije: , Brend:
 

Opis

zeleni-malahit-ogrlicaVilinska ogrlica – Zeleni Malahit

Odiše ženstvenošću poludragog kamena Malahit isprepletenih niti srebrne žice u koju se predivno uklapa zelena školjka. Zeleno bijeli šal, ne samo da prati notu ogrlice nego dodaje i dozu glamura.

Malahit – je simbol ženstvenosti, erotskih zabrana, fantazije i stalnih promjena. Još od antičkih vremena simbolizira ženske erotske osobine – pogotovo privlačnost, zavodljivost i radoznalost. U srednjem vijeku kršćanska vjera proglasila ga je Vražijim kamenom.

U starom Egiptu bio je cijenjen kao kamen nade i povjerenja. Odsjaj i prelivanje njegovih svijetlih i tamnih boja simbolizira da se sve mijenja i da trebamo živit skadno s promjenama, kako bi shvatili ljepotu života i pokušali ga uživati. Život je pun suprotnosti bez kojih ne možemo živjeti. Igra njegovih boja razvija razne fantazije.

Uči nas primat i loše strane života, kao porez na loša iskustva koja su puno utjecala na naš život, iz koje moramo izvući poučne lekcije. Malahit razvija koordinaciju obiju mozgovih hemisfera jer svaki komadić malahita je različit, niti jedan se ne ponavlja i u svakom ulomku zadržava svoju jednstvenost, te svaki komad harmonizira i uravnotežava osjećaje sa razumom. Probuđuje u nama jaku ljubav prema prirodi i usmjerava nas živit s njenim zakonima. Osim toga malahit je kamen kreativnosti.

Pomuću njega otklanjamo blokade koje nam zabranjuju uživanje u intenzivnoj ljepoti života. Malahit neutralizira emotivne probleme i duši daje mir i harmoniju. Duboko razgrađuje probleme i trajno ih otklanja. Pomaže nam da u javnosti pokažemo svoja mišljenja i osjećaje. Malahit je također kamen duhovne preobrazbe i evolucije. Ima sposobnost pročistiti, aktivirati i uravnotežiti sve čakre. Zajedno s azuritom, vrlo oprezno i dugotrajno probija i liječi duboke duševne rane.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Vilinska Ogrlica – Zeleni Malahit”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *