Stilin Designs

Iza branda Stilin Designs stoje čarobne ruke Daniele Stilin, majke i vlasnice obrta za proizvodnju, trgovine i usluge HUB iz Zagreba.

Svoj brend opisuje na sljedeći način:

“Stilin Designs je moj hobi, posao nakon posla koji me opušta i ispunjava nakon radnog dana. Ljubav prema nitima i pletenju seže u rano djetinstvo dok sam gledala kako moje bake iz Makedonije, vrsne pletilje, izrađuju odjevne i uporabne predmete od tekstila.

Odvažila sam se plesti u kasnijim godinama i od tada je pletenje, a kasnije i čvoričanje macrame tehnikom postalo neizostavni dio svakodnevice.

Ispunjava me terapeutski učinak pletenja i čvoričanja zbog njihove repetativnosti, a istovremeno i kompleksnosti. Potraga za učenjem i dijeljenjem ovih vještina me je povezala sa zajednicom kreativaca i tako sam naučila još više cijeniti ručni rad.

Izrađujem unikatne rukotvorine od dekorativnih predmeta za dom do odjeće i nakita koristeći drevne tehnike na moderan način. U izradi koristim isključivo prirodne i reciklirajuće materijale od vune i pamuka koje nabavljam od lokalnih proizvođača pa su moji proizvodi 100% domaćeg porijekla.

Inspiraciju za rad pronalazim u prirodi i glazbi, a najsretnija sam kada dobijem pozitivan feedback od zadovoljnih kupaca mojih rukotvorina. “