točkice by stefani manduric

Točkice

by :  Stefani Mandurić

 

Točkice Logo

Priča zvana točkice je zapravo proizvod svih mojih kreativnosti kroz život.

Kroz svoje djetinjstvo i odrastanje sam sve radila kroz kreativnost, no uvijek mi je malo falilo da pronađem i osmislim nešto što sam potpuno ja.

Nisam znala da će to pronaći mene baš onda kada sam najmanje očekivala. Radeći s tkaninama i ostalim materijalima namijenjenim za ručni rad shvatila sam da to mogu iskoristiti u svoju svrhu.

Budući da volim čitati i da sam se i sama nalazila u situacijama kada putujem, a bojim se staviti knjigu s ostalim stvarima da se ne uništi.

Odlučila sam napraviti čuvene spavalice za knjige. Točkasti materijal je bio prvi koji sam odlučila iskoristiti za spavalicu.

Ideja je bila dobro komentirana od strane obitelji i prijatelja, te sam odlučila pokazati svijetu ovaj brend. Na instagramu sam napravila profil pod imenom Točkice. Naravno zbog popularnosti instagrama, ali i mogućnosti povezivanja s drugim profilima.

Izgled spavalica je u početku bio u malo uzoraka ali od kvalitetnih materijala. S vremenom spavalice su dobile i svoj džepić sprijeda.

Uz dolazak toplijih dana i moja inspiracija je dobila ideju o gumicama. Popularne gumice zvane scrunchies. Materijal i boja gumica su savrešene za svaku djevojku i priliku u kojima će ih nositi.

U budućnosti vjerujem doći će još proizvoda u brend točkice ali uvijek će se pamtiti prva crvena točkasta spavalica.

[psfw slug=”tockice”]