Vivum Crafts

Iza brenda Vivum Crafts stoje Tomislav i Jelena, bračni par iz prekrasne Slavonije.

Jelena je još kao djevojčica od bake naučila razne tehnike ručnoga rada. Sa koncima u rukama vješto je izrađivala goblene, učila heklati, štrikati, šivati…

Tomislav je svoju ljubav prema drvetu otkrio kada su započeli svoj zajednički život uz rijeku koja je redovito donosila razne komade drveta. Shvatio je da je to prekrasni materijal od kojega se može puno toga napraviti. Tako je započela i njegova priča. Sada izrađuje nakit, te ostale ukrasne predmete od našeg slavonskog drveta.

U svojim radovima često se nadopunjuju, svatko pomalo daje svoju notu kreativnosti.

Najviše ih veseli zamišljati i stvarati nove rukotvorine od kojih je svaka unikat. U svojim radovima trude se koristiti prirodne materijale, često recikliraju.

Jako su ponosni na ogrlice za koje privjeske rade od smole i drveta, te ih postavljaju na vrpcu koja se podešava po veličini. Ogrlice su idealne za svakodnevno nošenje, vrlo lijepo idu uz sve odjevne kombinacije.

Vole prirodu i inspiraciju često pronalaze u svom vrtu. Svaki slobodni trenutak provode kreirajući i stvarajući nove rukotvorine. Svi njihovi proizvodi su izrađeni sa mnogo ljubavi, plod njihove mašte i njihovih ruku djelo.

Često vole reći da ih je ljubav prema prirodi i životinjama spojila, a želja za kreativnim izražavanjem dodatno ojačala i nahranila.