Zašto su ručno izrađeni pokloni bolji?

Zašto su ručno izrađeni pokloni bolji?

Sljedeći put kad budete u prilici pokloniti, pokušajte krenuti ručno rađenom rutom.

Bez sumnje ručno izrađeni pokloni jesu bolji, većina vas je morala pretrpjeti ovogodišnju blagdansku groznicu u potrazi za savršenim darovima. Vjerojatno ste proveli puno više vremena u redovima na “crni petak” nego što vam je bilo stalo do poklona i morali ste podnijeti tugu i očaj drugih supatnika koji su vas okruživali.

Ovo doba godine trebalo bi nas podsjećati na davanje i ljubaznost, ljubav i zajedništvo, ne očekujući ništa zauzvrat. No, blagdani mogu proći najgore uz bjesne prodavače i kupce u konstanti za vratom. Kao rješenje ovog problema, moja supruga i ja odlučili smo da ne sudjelujemo u ludilu koje nastupa neposredno prije blagdana i umjesto toga odlučili smo se za ručno izrađene poklone ove godine.

Mnogo je divnih razloga zbog kojih je odluka o izradi ili kupnja ručno izrađenih proizvoda, za osobe do kojih vam je stalo neupitno bolji.

Najvažnije od svega, vaš će dar biti jedinstven i unikatan.

Kada izrađujete ili kupujete ručno izrađen poklon, to je specifično za osobu koja prima predmet. Kada osoba koju volite otvori svoj poklon, odmah će osjetiti sve misli i energiju koje su se isprepletale u stvaranju tog proizvoda.  Znam da u svijetu ne postoji drugi takav kao što je taj i da ću svaki put kada ga vidim cijeniti svo vrijeme i energiju koju je ta osoba uložila u taj proizvod.

Izrada poklona ručno je također ugodna kreativna prodaja sebe.

Ne samo da ćete imati priliku iskusiti svoju kreativnu energiju, što može biti krajnje terapeutsko iskustvo, postoji onaj izvrstan osjećaj postignuća kada završite svoj posao. Sa zadovoljstvom ćete vidjeti reakciju primatelja na vaše kreativne napore. Bilo je tako ispunjavajuće kad sam bio svjedokom koliko su moje ručno izrađene poklone obožavali ljudi koje sam im napravio za ovu godinu. Bio sam ponosan na svoj rad i istinski sam znao da uživaju u njima.

Niste umjetnik ili vam nedostaje kreativnosti?

Zašto su ručno izrađeni pokloni bolji?Uvijek možete podržati lokalnu umjetnost kupnjom ručno izrađenih predmeta od proizvođača u vašem području.

Iako niste sami izradili poklon, osobe do kojih vam je stalo bit će sretni s poklonom koji je jedinstven i priča priču. Možete čak i naručiti ručno izrađene predmete tako da dar bude specifičniji za osobu kojoj kupujete.

Zanimljivo je i iskustvo upoznavanja proizvođača ručno izrađenih predmeta. Ispunit će vas znanjem i zahvalnošću što pomažete njihovom poslu, stavljajući hranu na njihov stol i omogućavajući im da nabave više zaliha kako bi mogli nastaviti posao koji vole.

Neki ručno rađeni predmeti mogu biti malo skuplji od onih koji se nalaze u trgovinama, ali imajte na umu da plaćate jedinstvenost, trajnost i kvalitetu.

Obavezno si priuštite dovoljno vremena za izradu ili kupnju ručno izrađenog poklona.

Ne želite žuriti s dovršetkom predmeta dan ranije, samo započnite postupak izrade ranije kako bi vaš poklon mogao dostići svoj puni potencijal. Teško je također pronaći savršen ručno rađen poklon u trgovinama u posljednjem trenutku. Planirajte unaprijed i osigurajte da stvari kupite mnogo prije vremena. To će vam pružiti priliku da po želji pravodobno prilagodite svoj dar.

Sljedeći put kad budete u prilici pokloniti, pokušajte krenuti ručno rađenom rutom. Ne samo da ćete izbjeći nepotreban stres u kaotičnim trgovinama, već će i vaš poklon biti vrlo poseban i neponovljiv.

Radost i ostvarenje koje ćete osjetiti kada vidite da su vaše obzirne misli i talenti koje utkate u ručno izrađen poklon obožavane i neusporedivo zrače ljubavlju od tvornički naštancanih proizvoda koji vise na policama velikih trgovina.

Kao zaključak, ono što je najbitnije za znati, kupnjom ručno izrađenog proizvoda poklanjate ljubav i sreću na svim poljima, kako onome kome je namjenjen poklon tako i osobi koja ga je s ljubavlju izradila, ujedno podržavate male ljude a ne korporacije koje svoj uspjeh temelje na ropstvu.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *